Ultimul vals al tiranilor. Profetia revizuita

Ultimul vals al tiranilor. Profetia revizuita
-28%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2010
Preț: 16,65 lei
23,12 lei (-27,98%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Ultimul vals al tiranilor. Profetia revizuita de Ramtha. Ramtha preda despre"zilele ce vor veni", zilele care sunt deja aici, inca de cand a aparut, la sfarsitul anilor 1970. Ultimul vals al tiranilor - profetia revizuita surprinde invataturile si prezicerile lui Ramtha de acum peste douazeci de ani, care descriu schimbarile dramatice care urmeaza, de a tulburari ale naturii si pana la probleme economice si politice. Ramtha explica fortele din spatele acestor schimbari si multe evenimente din istorie, inclusiv din viitorul nostru apropiat, care au fost planificate cu atentie de cativa oameni.
Multe din lucrurile pe care le-a prezis Ramtha acum trei decenii pot fi confirmate clar in multe din titlurile de astazi, insa conform lui Ramtha, mai urmeaza si altele. Desi viitorul poate parea descurajant si cumplit, Ramtha prezice un destin mai maret, care se construieste cu ajutorul civilizatiilor avansate care iubesc omenirea: aparitia superconstiintei, o noua era si o rasa umana mai evoluata.
      
„Acestea sunt cele mai marete vremuri din toata istoria voastra inregistrata. Desi sunt vremuri grele si pline de provocari, ati ales sa traiti aici, in aceste timpuri, in scopul implinirii pe care v-o aduce acest lucru. Tuturor vi s-a promis de atata timp ca il veti vedea pe Dumnezeu in timpul vietii voastre, dar viata dupa viata nu vi s-a permis niciodata sa il vedeti. In aceasta viata, cei mai multi dintre voi o sa-l vada cu adevarat.
Veti vedea cum aici va lua naotere o imparatie magnifica si vor aparea civilizatii despre care nu aveati nici cea mai mica idee ca exista. ai va sufla un vant nou, iar iubirea, pacea oi
bucuria de a fi vor curge cu gratie in acest loc binecuvantat, smaragdul universului vostru oi casa lui Dumnezeu.“

Ramtha
La inceputul anilor’80

Anul aparitiei: 2010
Nr. pagini: 182

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1323 sec