Vagauna şerpoaicei

Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 210

DESCRIERE

Un tinut misterios, cu o istorie straveche, un templu pagin si o misterioasa Lady Arabella stapina peste serpi. Un castel invaluit de neguri ai carui stapini sunt sub puterea unui blestem si ultimul descendent Edgar Caswal mai blestemat decit toti; si mai exista un vrajitor obi negru, Ooalanga, suflet pierdut, vindut diavolului, colectionar de ciocuri, ghiare, colti, tot ceea ce rupe, sparge, sfisie. Ceea ce da o puternica forta romanelor lui Bram Stoker este finalul moral, personajele fie ca se numesc Dracula, regina Tera, puternica magiciana din Egipt sau marele vierme sarpe din romanul ultim scris de Stoker, sunt pedepsiti pentru dorinta lor de a stapanii trecand peste libertatea fiintelor ce nu vor sa li se supuna. Iata tesatura intunecata acestui roman gotic ce va va infiora si ingrozi.
BRAM STOKER maestrul artei fantastice s-a nascut la 8 noiembrie 1847, la Clontarf, Irlanda. Au fost şapte fraţi, el fiind al treilea din numeroasa familie. În perioada cât a fost elev la Trinity College din Dublin, era un tânar robust, şi de aceea colegii l-au poreclit „uriaşul cu barbă roşie”. La 23 de ani îşi va lua diploma în matematică. Paralel cu munca de funcţionar va începe să scrie romane, în 1875 publicând „The Chain Of Destiny”. A circulat legenda că Bram Stocker, ar fi făcut parte din celebra societate ocultă The Golden Dawn, la care au aderat numeroase personalităţi ale epocii. În 1897 îi va apare romanul Dracula, în care va introduce unele simboluri legate de motivul ce va deveni o temă preocupantă în romanele sale. Este vorba de Răul ce sub diferite forme se induce şi se hrăneşte cu spiritul fiinţelor delicate.
În 20 aprilie 1912, Bram Stoker se stinge din viaţă la Londra

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0521 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.