Valeria Anghelache, Metodica activitatilor instructiv-educative din gradinita. Ghid pentru examenele de definitivat si grade didactice

Valeria Anghelache, Metodica activitatilor instructiv-educative din gradinita. Ghid pentru examenele de definitivat si grade didactice
-10%
Preț: 36,00 lei
40,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2017
Pagini: 372
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Realizat in conformitate cu programa de specialitate pentru concursurile nationale de definitivare si grade didactice, volumul Metodica activitatilor instructiv-educative din gradinita detaliaza problematica procesului instructiv-educativ desfasurat la nivelul invatamantului prescolar, in acord cu exigentele curriculare actuale. Volumul reuneste contributiile unui colectiv de cadre didactice universitare din Galati, Iasi, Bacau, Suceava, cu expertiza in domeniul Stiintelor Educatiei, Psihologiei, Psihopedagogiei speciale.

Lucrarea este structurata pe cincisprezece capitole ce abordeaza teme de interes actual privind structura si particularitatile curriculumului prescolar, proiectarea integrata, metodologia instruirii si evaluarii in gradinita, pregatirea prescolarului pentru scoala, parteneriatul gradinita-familie-comunitate, particularitatile prescolarului ce cerinte educative speciale etc., constituind  la acest moment singura lucrare cu acest titlu destinata perfectionarii educatoarelor prin grade didactice. Prin corelarea aspectelor teoretice cu exemple concrete din practica la clasa, acest volum se constituie intr-un instrument util, inclusiv studentilor de la specializarea Pedagogia invatamantului primar si prescolar din cadrul facultatilor de Stiinte ale Educatiei.


Nr. de pagini: 372
Anul aparitiei: 2017

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.088 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.