10 pasi pentru a fi mereu frumoasa

10 pasi pentru a fi mereu frumoasa
-10%
ISBN: 973-86248-9-4
Editura:
Categoria: Altele
Preț: 35,91 lei
39,90 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc epuizat

DESCRIERE

Autoarea de mare succes Leslie Kenton a fost adeseori aclamata ca un adevarat "guru al sanatatii si fitness-ului". Cartea aceasta, în care Leslie Kenton realizeaza o sinteza a cunostintelor ei vaste în domeniu, poate fi considerata o biblie a sanatatii si a frumusetii.

Leslie stie ca sanatatea si frumusetea sunt inseparabile si prin urmare a elaborat un program care sa va ajute sa obtineti o remodelare completa a trupului, a mintii si a spiritului. Bogat ilustrata si cu îndrumari usor de însusit, 10 pasi pentru a fi mereu frumoasa va calauzeste printre tentatiile si confuziile generate de viata moderna spre un program simplu de detoxifiere în urma caruia corpul dumneavoastra se va debarasa de toxinele acumulate. În continuare va ajuta sa va consolidati sanatatea si sa va mentineti frumoasa prin intermediul unei combinatii unice de exercitii esentiale de relaxare, pregatire fizica, nutritie, refacere energetica, înfrumusetare si îngrijire a corpului. Leslie va ofera în plus si propriile ei remedii naturiste pentru evitarea starii de boala atunci când va simtiti amenintata de o raceala sau de o gripa.

Asadar, daca va simtiti apatica si fara chef de viata, daca pielea dumneavoastra are nevoie de ajutor, daca va treziti dimineata nemultumita de propria persoana sau daca, pur si simplu, doriti sa va revigorati viata, nu trebuie decât sa urmati acest program unic, care va va ajuta sa deveniti mai sanatoasa, mai fericita, mai frumoasa si, cel mai important, sa redeveniti ceea ce sunteti cu adevarat.

Cuprins
DEZVALUITI-VA
Pasul 1: Faceti-va inventarul
Pasul 2 : Curatenia de primavara
Pasul 3 : Hraniti-va sanatos
Pasul 4 : Progresati
RESPECTATI-VA
Pasul 5 : Analizati-va
Pasul 6 : Încetati sa verificati
Pasul 7 : Vindecati-va
REVITALIZATI-VA
Pasul 8 : Faceti-va pe plac
Pasul 9 : Aratati minunat
Pasul 10 : Învingeti ceasul biologic

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1651 sec