100 de metode pentru un dresaj perfect

100 de metode pentru un dresaj perfect
-20%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Despre animale
Preț: 28,90 lei
36,12 lei (-19,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Cartea este ilustrata color si este format A4. descoperiti cele 100 de metode de a dresa un caine de compania sa fie bine-crescut, calm, increzator si fericit, urmand recomandarile profesioniste ale expertilor in dresaj Sarah Fisher si Marie Miller.

De fapt, cainii sunt deja perfecti pentru ca au anumite calitati naturale ca: adunarea in haita, aportare vanatului, protejarea animalelor domestice si altele. Ei sunt animale sociale, care se pot amesteca fara probleme cu o serie de alte specii printre care oamenii, pisicile, caii, vitele si animalele mici, si isi pot duce traiul fericiti in numeroase medii.

Cu toate acestea, la fel ca in cazul copiilor, ei trebuie sa invete sa se comporte adecvat. Ca proprietari, aveti intreaga responsabilitate de a va ajuta cainii sa-si dezvolte deprinderi sociale corespunzatoare si de a va asigura ca acestia sunt bine crescuti, increzatori si fericiti.

Dresajul nu inseamna crearea unui robot care nu indrazneste sa faca niciun pas din proprie initiativa. Dresajul inseamna pur si simplu sa va invatati cainele sa fie bine crescut pentru linistea dumneavoastra si siguranta lui, asigurandu-i in acelasi timp o stimulare mentala si fizica adecvata, astfel incat sa aiba o viata fericita si sanatoasa.

Toti cainii stiu sa vina atunci cand sunt chemati, sa stea culcati si sa fie cuminti atunci cand li se cere, sa se aseze si sa se opreasca, sa umble calm in lesa, sa nu se atinga de articolele personale si sa salute oamenii si celelalte animale intr-un mod adecvat.

Felul in care va ajutati cainele sa se adapteze la viata in lumea umana depinde de dumneavoastra. Puteti decide sa va antrenati cainele pentru concursurile de agilitate sau de dans canin, sau sa preferati pur si simplu sa lucrati cu el acasa. Indiferent de scopul dresajului, va trebui sa fiti un instructor corect si eficient pentru a-l ajuta sa-si atinga potentialul maxim, fie pentru a deveni castigatorul unui titlu in viitor, sau a fi campionul inimii dumneavoastra.

Singura regula de aur care se aplica in dresajul cainelui este sa fiti calm, creativ, consecvent, rabdator si bland...

CUPRINS:

Introducere: De ce perfect?

Partea intai: De ce sa va dresati cainele?

Partea a doua: Cum sa va dresati cainele

Dresajul cu ajutorul clickerului
Mangaierile T Tellington
Stabilirea elementelor de baza

Certificatul de bronz
Deprinderi esentiale
Jocuri si joaca in aer liber
O buna socializare
Deprinderi importante

Certificatul de argint
Deprinderi cheie
Mai multe jocuri si miscare in aer liber

Certificatul de aur
Deprinderi cheie
Aur si mai departe

Cuvant de incheiere
Index
Despre mangaierile T


Nr. de pagini: 144
Anul aparitiei: 2012

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Despre animale - Cele mai comentate cărți

Created in 0.1439 sec