1001 feluri de a te motiva pe tine si pe ceilalti

PRP: 24,50 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 18,38 lei
Diferență: 6,12 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Anul publicării: 2012

DESCRIERE

In aceasta carte Sang H. Kim, unul dintre cei mai importanti vorbitori motivationali din lume, te invata cum sa scoti la lumina scanteia care te poate motiva in drumul tau spre succes. Cheia succesului sau, in opinia lui, e gasirea motivatiei necesare pentru a profita de fiecare zi si de fiecare ora.
O sa descoperi aici cum poti sa te automotivezi, sa-ti motivezi colegii, subordonatii, membrii echipei, angajatii, clientii si chiar seful pentru a obtine rezultatele care iti vor face viata mai usoara si mai implinita.
Citind aceasta lucrare vei putea sa iti stabilesti ferm obiectivele, sa faci primii si cei mai importanti pasi spre indeplinirea lor, sa devii mai creativ, mai hotarat, mai stapan pe situatie si vei reusi toate acestea intelegand ca motivatia este forta din spatele satisfacerii oricarei nevoi.
Autorul a intocmit aceasta compilatie de sfaturi si indemnuri motivationale dupa ce timp de peste 10 ani a predat metodele sale sub forma de cursuri private si seminarii la care au participat: atleti si antrenori de la loturile olimpice, directori de firme, profesori si profesionisti din diverse domenii.



Numar pagini:160
Anul aparitiei:2012

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0544 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.