37 de secrete despre prosperitate

37 de secrete despre prosperitate
-20%
Autor:
Editura:
Categoria: Altele
Preț: 6,40 lei
8,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

37 de secrete despre prosperitate. Randy Gage-37 de secrete despre prosperitate.

Descriere carte:

In aceasta carte de referinta, Randy Gage, mentor spiritual al prosperitatii, dezvaluie 37 de secrete putin cunoscute despre prosperitate. Gage descompune totul in explicatii simple, lesne de inteles, astfel ca puteti aplica informatiile imediat pentru a deveni prosper. El sintetizeaza felul in care a ajuns de la spalator de vase intr-o placintarie la situatia de multimilionar autorealizat.

Veti invata: de ce majoritatea oamenilor raman saraci, cum isi controleaza bogatii prosperitatea, de ce ar trebui sa imitatii anumite modele din lumea afacerilor, ce ii distinge pe oamenii saraci, bolnavi si nefericiti de cei bogati, sanatosi si fericiti, si cum puteti materializa prosperitatea in toate domeniile vietii dumneavoastra.

Povestea lui Randy, care s-a ridicat din celula unei inchisori, in adolescenta, la statutul de multimilionar autorealizat va va inspira sa apelati la matetia din dvs. Aceasta calatorie fascinanta de triumf asupra fricii, indoielii de sine si dependentelor de orice fel il califica in mod unic ca un expert indiscutabil in domeniul performantelor de varf si al realizarilor umane extraordinare. Istoria lui si felul in care o impartaseste demonstraza adevarata putere a mintii de a va atrage si mentine prosperitatea in viata.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1296 sec