90 de minute in Rai. O poveste adevarata despre viata si moarte

90 de minute in Rai. O poveste adevarata despre viata si moarte
-10%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2010
Preț: 17,10 lei
19,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

90 de minute in Rai de Don Piper. Pe cand se intorcea de la o conferinta religioasa, masina lui Don Piper a fost strivita de un camion pe 18 roti care a intrat pe contrasens. Medicii ajunsi cu ambulanta la fata locului au declarat ca el a murit pe loc. In timp ce corpul lui zacea fara suflare in masina strivita, Piper a experimentat slava Raiului, frumusetea si muzica celesta.

La 90 de minute dupa accident, in timp ce un pastor se ruga pentru el, Piper a revenit in mod miraculos la viata, aducand cu el marturia frumusetii indescriptibile a Raiului. Credinta lui in Dumnezeu a fost pusa la grea incercare de lungul si incertul proces de recuperare care a urmat. In aceasta carte, Don Piper iti prezinta povestea vietii sale.

90 de minute in Rai prezinta un crampei din dimensiunea extrem de reala in care traieste Dumnezeu. Cartea reprezinta o incurajare pentru toti cei care trec printr-un proces dificil de recuperare fizica sau care au pierdut pe cineva drag. Experienta i-a schimbat dramatic viata lui Don Piper, si cu siguranta ti-o va schimba si pe a ta.


Numar pagini: 208
Anul aparitiei: 2009
Vezi și alte cărți: Minute

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1405 sec