A. Leonard Iozefini. Misterele Magiei, contine CD

A. Leonard Iozefini. Misterele Magiei, contine CD
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Carti diverse
Preț: 42,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Cartea ,,Misterele magiei" scrisa de A. Leonard Iozefini  vine insotita de un CD unde il veti vedea pe Leo explicandu-va cum sa realizati cateva dintre trucurile sale.

Cuvantul autorului:

Dragii mei, ideea de a scrie acesta carte mi-a venit cu ocazia unui eveniment neplacut in viata mea, gandindu-ma sa las ceva in urma, din dragostea ce le-o port copiilor mei, David Armando si Jamine Antonia.

Tot odata, ofer acesta posibilitate copiilor, tinerilor si celor care indragesc aceasta arta si doresc sa patrunda in tainele ei. Personal, am indragit-o si o practic de cand eram mic, cu aceeasi dragoste si daruire.

In decursul anilor am dat reprezentatii in diferite sali de spectacol, am lucrat la tot felul de evenimente in tara si strainatate in fata unui public foarte numeros, de la copii mici pana la persoane in varsta, dar intot deauna am remarcat uimirea, curiozitatea si dorinta de a afla cum se face trucul.

Vazand ca in ultimul timp se bucura de o mare popularitate arta prestidigitatiei si iluzionismului  (a magiei), consider ca aceasta carte este un dar de suflet pe care-l pot face tuturor celor care doresc a se initia in acest domeniu, fara profesor.

Oricine citeste aceasta carte, repetand, incet si cu multa rabdare, va putea sa devina, de ce nu, chiar el a"Magicianul".


Leonard Iozefini dezvaluie din secretele magicienilor in cartea sa intitulata Misterele Magiei (o carte cu trucuri despre magie).

Cartea vine insotita de un CD unde il veti vedea pe Leo explicandu-va cum sa realizati cateva dintre trucurile sale.

Citind aceasta carte vei patrunde in tainele„magiei”. Descoperind secretele, sunt convins ca si tu vei putea crea mister, buna dispozitie si vei avea satisfactia ca esti mereu in centrul atentiei, uimindu-i pe cei din jur.

Daca vei reusi sa faci acest lucru, cartea si-a atins scopul. Va doresc succes! Leonard Iozefini

Leonard Iozefini este primul iluzionist care lanseaza o carte in care explica modul in care se fac trucurile si declara raspicat ca magie in adevaratul sens al cuvantului nu exista.

"Mi-am propus sa las ceva in urma mea si am ales sa scriu"Secretele magiei", din care oamenii sa afle ce se ascunde in spatele iluziilor create pe scena si sa inteleaga faptul ca magicienii nu au puteri supranaturale, ci doar foarte mult antrenament".


Autor: Leonard Iozefini
Anul publicarii: 2011
Pagini: 230 + CD
Format: 15x21

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1594 sec