A preveni cancerul, infarctul si maladia Alzheimer

A preveni cancerul, infarctul si maladia Alzheimer
Anul publicării: 2010
Preț: 42,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

A preveni cancerul de Phillipe Presles. Niciodata starea de sanatate a umanitatii nu a fost intr-o situatie mai stranie. In ciuda noilor tehnologii care au transformat medicina intr-un domeniu de varf, in ciuda unei evolutii fantastice in domeniile bio-chimiei si a producerii de medicamente, fiinta omeneasca continua sa ramana un mister. Scanerele ultra-performante pot patrunde in timp real in toate coltisoarele trupului si cu toate acestea, boli grave afecteaza populatia societatilor occidentale, iar in fata unora dintre ele, tehnologia se dovedeste neputincioasa. Cautand cu disperare solutii, medicina occidentala s-a vazut obligata la abordari care acum 30 de ani ar fi fost de neconceput. Incetul cu incetul, procedee medicale provenind din medicinele traditionale ale lumii si-au facut loc, odata cu o noua viziune, integrativa, asupra fiintei omenesti.
 Acesta este contextul in care medicina occidentala s-a intors la un concept altadata fundamental: a preveni este mai usor decat a vindeca. Cercetari? tiin? ifice extinse s-au derulat in ultimii ani in ceea ce priveste factorii determinanti ai starii de sanatate. Concluzia a fost formulata perfect de catre celebrul medic american de origine franceza, David Servan Schreiber, autorul cartii Anticancer: boala este determinata mai curand de modul de viata. Si este in puterile noastre sa schimbam ceea ce este de schimbat.
 Asa a aparut aceasta carte Prevenirea, pe care Schreiber o citeaza de multe ori in scrierile sale: din necesitatea de a avea reunite toate bunele practici de integrat in viata noastra pentru a trai un timp mai indelungat, intr-o stare buna de sanatate. Caci sanatatea noastra depinde in primul rand de noi insine. Nu este nevoie sa trecem prin incercari grele, pentru a lua masuri atunci cand lucrurile sunt dificil de reparat. Este suficient sa prevenim.
Prevenirea reprezinta arta de a trai, pe care avem libertatea de a o alege indiferent de varsta si fara moderatie!


Numar pagin: 412
Anul aparitiei: 2010
Vezi și alte cărți: Cancerul

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1109 sec