A saptea pecete
28,00 lei
35,00 lei (-20%)

A saptea pecete

A saptea pecete
-20%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Romane
Preț: 28,00 lei
35,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

A saptea pecete de Dos Santos. Tomas Noronha, istoric si criptanalist, este contactat de un agent al Interpolului in legatura cu disparitia unui vechi coleg de-al sau din liceu, Felipe Madureira. Dupa toate aparentele, fostul coleg al lui Noronha este implicat in asasinarea a doi oameni de stiinta. Tomas porneste astfel pe urmele lui Felipe intr-un periplu periculos si palpitant, ce-l va purta de la Viena, trecand prin Siberia, pana in Australia, in incercarea de a-si gasi vechiul amic, dar si de a descifra mesajul lasat langa cadavrele savantilor si care nu contine nimic altceva decat numarul Fiarei mantionat in Apocalipsa dupa Ioan. Sa fie vorba de o aluzie la sfarsitul lumii? Si daca da, ce legatura ar putea avea acesta cu cercetarile celor doi savanti ucisi?

Ca si in precedentele sale carti de fictiune– dintre care amintim bestsellerurile internationale Codex 632 si Formula lui Dumnezeu, aparute la Editura Paralela 45, - Jose Rodriguez dos Santos a construit intriga romanului A saptea pecete in urma unei documentari minutioase asupra provocarilor capitale cu care se confrunta in ultimele decenii intreaga omenire: epuizarea rezervelor de hidrocarburi si productia energiei ieftine si ecologice.

`Cred ca pentru un neinitiat nu exista o cale mai rapida de a intelege importanta unor decizii recente in politicile europene decat de a urmari cu fervoare intriga romanului A saptea pecete`. Diario do Sul, Portugalia


Numar pagini:416
Anul aparitiei:2010

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

32,00 lei
40,00 lei (-20%)
Created in 0.1194 sec