ABC... prima mea carte - Auxiliar de Limba si Literatura Romana pentru clasa I

ABC... prima mea carte - Auxiliar de Limba si Literatura Romana pentru clasa I
-20%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Altele
Preț: 7,20 lei
9,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

ABC ... prima mea carte se adreseaza in special scolarilor de clasa I, invatatorilor, cat si familiilor preocupate de activitatea copiilor in primul an de scoala.

Continutul si ilustratiile prezentate sunt in concordanta cu viziunea comunicativa promovata de programa scolara, constituind un material eficient si necesar in predarea abecedarului. Folosirea acestei carti va conduce la dezvoltarea capacitatilor de comunicare orala si scrisa, imbogatirea, dezvoltarea si activizarea vocabularului.

In selectarea si prezentarea materialului din aceasta lucrare, s-a avut in vedere scolarizarea copiilor la 6 ani, ceea ce ne-a permis adaptarea continuturilor la nivelul de dezvoltare concreta si la interesul copilului. Activitatile propuse au tinut cont de capacitatea de concentrare redusa, de lipsa de rezistenta la efort prelungit si suprasolicitare psihica.

Cunostintele prezentate sunt accesibile si aplicative, stimulandu-le potentialul de intuitie si imaginatie creativa, capacitatile de lucru individuale si in grup.

Implicarea activa a elevului in propria formare prin valorificarea continuturilor acestei lucrari, va asigura o individualizare reala a procesului de predare-invatare, cresterea eficientei procesului educational, relaxarea programului scolarilor mici cat si reusita debutului scolaritatii la 6 ani.
In speranta ca va fi un material util, va dorim multe impliniri in activitatea cu scolarii din clasa I.

Autori: Artur Balauca, Corina Palade, Vasile Avirvarei
Format: 17 x 24 cm
Anul aparitiei: 2010
Nr. pagini: 92

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1031 sec