Abecedand prorociile. Predica de pe cruce de Benone Burtescu

Abecedand prorociile. Predica de pe cruce de Benone Burtescu
-5%
Preț: 18,95 lei
19,95 lei (-5,01%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 1 - 6 zile lucratoare
Anul publicării: 2017
Categoria: Religie

DESCRIERE

Cartea de fata nu este un studiu teologic, ci mai degraba o observare "pe viu", o analiza "din teren" a profetiilor Scripturii.
Elaborarea teoretica a fost in buna masura deja facuta de-a lungul vremii, de catre multi cercetatori, desi se cuvine a fi continuata.

Mare parte din Sfintele Scripturi sunt prorocii... Chiar si pe cele, descoperite" - precum cele din Apocalipsa, care inseamna, descoperire" - si pe care in mod normal ar trebui sa le intelegem datorita pipemicirii noastre in lucrurile spirituale, doar le abecedam. Fie insa si numai asa. Macar asa. Cel putin drumul este bun.

***
In ceea ce ne-am permis sa numim "Predica de pe cruce", Domnul isus a prezentat in forma cea mai scurta, dar cea mai concreta, intreg Planul de Mantuire. lertarea:, Tata, iarta-i, caci nu stiu ce fac"; promisiunea ca El poate mantui pe om oiicat de jos ar fi cazut: Adevarat iti spun, astazi vei fi cu Mine in rar; Mangaierea ca pana la revenirea Sa, iubirea Lui va fi implantata in iubirea unuia catre celalatt:, Femeie, iata fiul taur„lata mama ta'; dezacordul deplin al lui Dumnezeu fata de pacat:, Dumnezeul Meu, Dumnezeul Meu, pentru ce M-ai parasit?; durerea care a costat salvarea omului: sete'; intoarcerea cu incredere inapoi la Tatal:, Tata, in mainile Tate imi incredintez duhur si exclamarea biruintei definitive:, S-a ispravir, un mare amin spus in incheierea minunata a lucrarii mantuirii. Sapte predici intr-un manunchi - Predica de pe cruce.


Anul aparitiei: 2017
Format: 13X20 cm
Nr. pagini: 263

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

Created in 0.076 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.