ABILITATI PRACTICE PENTRU CLASA A II-A

ABILITATI PRACTICE PENTRU CLASA A II-A
-24,9%
ISBN: 973-684-462-5
Editura:
Pagini: 48
Categoria: Altele
Preț: 4,43 lei
5,90 lei (-24,92%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Prezentare:

Dezvoltarea si insusirea corecta a abilitatilor practice la scolarul mic, evaluarea cu discernamant a celor dobandite de acesta trebuie orientate cu atentie, devenind preocupari sistematice ale invatatorului. Lucrarea Gabrielei Charlet reprezinta un model original dedicat acestui scop, in concordanta cu obiectivele programei scolare si propunand un traseu didactic simplu si eficient:
obiectul de confectionat - materiale necesare - mod de lucru - evaluare - sugestii pentru realizarea unor obiecte similare.
Materialele propuse pentru lucru sunt ieftine si usor de procurat, asigurand participarea tuturor elevilor, iar proiectele trasate sunt dintre cele mai placute si stimulatoare, in forma si culoare, ca si in utilitate; sectiunea a doua a caietului le prilejuieste elevilor chiar placerea decupatului si a asamblatului din paginile acestuia. Testele practice propuse sugereaza modul de evaluare, care concorda cu descriptorii de performanta, rolul cadrului didactic ramanand acela de ghid si sustinator. Cuprins: Activitati cu materiale din natura (Familia din frunze;Vaza cu flori din seminte); Activitati cu materiale sintetice (Fire; Diferite feluri de noduri - Snurul; Hartie - trasarea dupa sablon, decuparea dupa contur; trasat si lipirea ei; Confectionarea unor jucarii - realizarea unor compozitii combinate).

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1928 sec