Acasa (Roman)
20,00 lei
25,00 lei (-20%)

Acasa (Roman)

Acasa (Roman)
-20%
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Romane
Preț: 20,00 lei
25,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Si lui Mircea i se parea ca emigrarea era singura solutie care i-ar fi oferit sansa de a deveni cu adevarat un om independent, punandu-l la adapost de capriciile connationalilor si de nesiguranta locului. (...) Pe termen mediu insa, adica intr-un interval de zece sau cinsprezece ani, nu excludea posibilitatea ca, in ciuda opozitiei gregare a specificului national, civilizatia occidentala sa castige teren, iar aerul local, dominat mult timp de violenta si saracie, sa devina mai respirabil.

Abia dupa ce a cunoscut-o pe Cristina, a observat ca era, fundamental, un optimist. In comparatie cu disperarea, furia si dezgustul ei total fata de acest loc, unde ajunsese sa se simta prizoniera, angoasa lui era moale si aproape necuviincioasa. Mircea detesta Romania foarte superficial.

Bogdan Bratescu

„Care e subiectul acestei carti? As putea raspunde cu un singur cuvant: Romania. Romania post-decembrista, cu agitatia ei nebuna, cu vartejurile de pe scena politica si reflectarea lor atat in presa cat mai ales in viata diurna, cu tot ceea ce vedeti la TV, daca va mai uitati la TV… Trebuie s-o cititi, merita s-o cititi. Ea afirma cu limpezime aparitia unui scriitor de substanta, despre care sunt sigur ca va mai oferi multe alte carti”.

Tudor Calin ZarojanuAnul aparitie: 2013
Nr. pagini: 248

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Romane

Created in 0.0983 sec