Acces 2007. Aplicatii economice (Meniuri si comenzi practice)

Acces 2007. Aplicatii economice (Meniuri si comenzi practice)
-30%
Anul publicării: 2010
Categoria: Baze de date
Preț: 18,90 lei
27,00 lei (-30%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Lucrarea Access 2007- Aplicatii economice propuse si rezolvate reprezinta un ghid adresat profesionistilor din domeniul economic pentru a deprinde operarea in mediul MS Access 2007 si pentru a putea utiliza functiile acestui sistem de gestiune a bazelor de date in scopul rezolvarii rapide a unor probleme curente.
Acest ghid practic reprezinta un instrument util in managementul informational si in formarea competentelor necesare specialistilor care evolueaza pe o piata a muncii deschisa, dar in conditii concurentiale sporite. Pe langa cadrul practic de operare eficienta in acest program, propunerea si rezolvarea unor aplicatii economice ofera posibilitatea aplicarii cunostintelor dobandite, dar si posibilitatea de a gandi modul de realizare a unei aplicatii economice, pornind de la cerintele curente. Cresterea treptata a gradului de dificultate a aplicatiilor prezentate ofera provocari, dar si satisfactii celor care incearca sa dezvolte aplicatiile propuse.
A rezultat astfel o lucrare inchegata care isi urmareste consecvent scopul, si anume de a oferi o initiere in mediul MS Access 2007 si o perspectiva aplicativa a cunostintelor din domeniul bazelor de date articulate pe un specific economic.
Principalele valente ale acestei lucrari constau in construirea abila a unei duble dimensiuni, respectiv informatice si economice, subliniind faptul ca instrumentarul oferit de tehnologiile informatiei si comunicatiei trebuie eficient utilizat in realizarea de aplicatii conforme cu cerintele utilizatorilor.
Desi are un caracter preponderent didactic, ghidul practic se adreseaza nu numai studentilor care doresc sa-si dezvolte abilitati practice de lucru in MS Access, ci si practicienilor care vor sa utilizeze acest sistem de gestiune a bazelor de date in rezolvarea problemelor lor curente. Prin modul de tratare, lucrarea poate fi folosita si de catre cei care se instruiesc ca si autodidacti. Mihaela Muresan, Elena Ilie.

Autor: Mihaela Muresan, Elena Ilie
Numar de pagini: 206
An aparitie: 2010
Format: 21x30 cm

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1106 sec