Achizitii publice. Principii, proceduri, operatiuni, metodologie

Achizitii publice. Principii, proceduri, operatiuni, metodologie
Preț: 39,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Carti diverse

DESCRIERE

Achizitii publice. Principii, proceduri, operatiuni, metodologie de Sebastian Lazar. Cheltuirea banilor publici, atat a celor ce provin din bugetul de stat, cat si a celor ce provin din fonduri europene se face dupa reguli stricte, a caror cunoastere si respectare genereaza deseori probleme majore. Dificultatile inregistrate de Romania in absorbtia fondurilor europene se datoreaza, in buna masura, si necunoasterii procedurilor de achizitii publice, ce ingreuneaza si intarzie derularea proiectelor.
Aceasta lucrare prezinta sistematizat si sintetic principiile, procedurile si operatiunile caracteristice achizitiilor publice, aducand un aport semnificativ la dezvoltarea cunoasterii acestui domeniu. Ea prezinta intr-o maniera concisa, clara si logica metodologia de derulare a achizitiilor publice in acord cu cele mai noi reglementari in vigoare, oferind o imbinare optima intre rigurozitatea stiintifica, universitara si pragmatismul necesar abordarii cotidiene a achizi?iilor publice de catre practicieni, fiind deopotriva un util suport de curs, dar si un eficient instrument de lucru. 

Din tematica lucrarii: Cadrul organizatoric si administrativ; Proceduri, tehnici si reguli utilizate in atribuirea contractelor; Licitatie deschisa - licitatie restransa - dialog competitiv; Contracte sectoriale si contracte de concesiune; SEAP; Contestatii, litigii si contraventii. 


Autor: Sebastian Lazar
Pagini: 248
Anul aparitiei: 2009
Tip coperta: Necartonata

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.092 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.