Acreditivul Documentar – modalitate de plata bancara internationala

Acreditivul Documentar – modalitate de plata bancara internationala
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 288
Categoria: Carti diverse
Preț: 50,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Madalina Faghi - Acreditivul Documentar.

In conditiile actuale ale comertului international, ale globalizarii economiei, ale multiplicarii operatiunilor de comert exterior, problematica modalitatilor bancare de plata transfrontaliera este nu numai extrem de util a fi cercetata, ci si mereu actuala.
Intre modalitatile de plata bancara transfrontaliera, desigur, cea mai importanta, este acreditivul, titlu bancar determinat de nevoile de securitate a comertului international, resimtite deopotriva de exportator si importator, dar si de banci.
In esenta, lucrarea de fata se remarca prin calitati multiple. Caracterul inedit al studiului se coroboreaza cu calitatile demersului stiintific, precum imbinarea fericita a argumentului teroretic cu suportul oferit de practica judiciara – mai ales straina – elementele de certa originalitate, concluziile pertinente avansate, stilul curat si alert, bogata documentare. Autoarea a reusit sa realizeze o cercetare de un inalt nivel stiintific, prezentand un vadit interes teroretic si practic, definindu-se ca un instrument de lucru extrem de util studentului, practicianului si cercetatorului. Este o invitatie la studierea monografiei de fata.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1161 sec