Adevarul despre femei (Colectia pleasure)

Adevarul despre femei (Colectia pleasure)
-35%
Anul publicării: 2012
Categoria: Iubire & sex
Preț: 16,22 lei
24,96 lei (-35,02%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Femeile… sunt diferite. Sunt printre noi, ne vorbesc, isi doresc ceva, cer ceva, ofera ceva, ne cearta pentru sosetele aruncate peste tot si ne calca camasile, vorbesc incontinuu si ne invadeaza baile cu sute de sticlute viu colorate. Au patruns adanc in viata noastra si chiar daca ne pare ca ne-am obisnuit cu ele, intotdeauna reusesc sa ne surprinda. In fiece zi si la orice ora.

Chiar si cea pe care o stii de o viata si ii cunosti toate obiceiurile e capabila de unele chestii care te lasa masca. Si nu o face intentionat, ci doar ca sa-ti trezeasca interesul, pentru ca face parte din firea ei. Probabil, aceasta capacitate de a se comporta ciudat in cele mai simple situatii le este intiparita in codul ADN.


Femeia este o fiinta umana
care palavrageste, se imbraca si se dezbraca.”
Voltaire

Practici eficiente de pick-up
Incepator? Fii pe faza! Urmeaza cursul de initiere in ale pick-up-ului.
Primo. Cine esti? Iti doresti ceva si chiar obtii sau doar visezi si colectezi frustrari?
Secundo. Ce stii sa faci? Procedee, tehnici si metode… Te tenteaza? Citeste.
Terto. Rezultatul? Tine minte, rezultatul nu poate fi decat unul de succes.

Pick-up– un model de comportament al omului de succes, dar si o abordare bine gandita a comunicarii cu persoanele de sex opus si seducerea lor. Pentru aceasta ai nevoie de un maxim de informatie utila si dexteritate.


„Deoarece barbatii erau cei care se pricepeau sa scrie mai bine, femeile au fost acelea carora li s-au atribuit toate nenorocirile din lume.”
Samuel Johnson"Si am gasit ca mai amara decat moartea este femeia a carei inima este o cursa si ale carei maini sunt niste lanturi; cel placut lui Dumnezeu scapa de ea, dar cel pacatos este prins de ea."
Eclesiastul 7: 26


Format 11x18, hartie volumetrica, 272 pag, interior alb/negru, coperta cu clapeta policromie brosata, plastifiata mat, selectie UV.
Cotor 20 mm

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1243 sec