Adevarul si numai adevarul despre managementul personalului

Adevarul si numai adevarul despre managementul personalului
-20%
Editura:
Categoria: Carti diverse
Preț: 15,20 lei
19,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Adevarul si numai adevarul despre managementul personalului. Stephen P. Robbins-Adevarul si numai adevarul despre managementul personalului.

Descriere carte:

Ce stim cu adevarat despre management? Stephen P. Robbins, unul dintre specialistii de frunte din domeniul managementului, prezinta concluziile celor mai importante studii in domeniu intr-o forma condensata, accesibila cititorului interesat. Lucrarea de fata, bestseller pe plan mondial, ofera solutii reale problemelor complexe cu care se confrunta orice manager in activitatea de zi cu zi. Veti afla cum sa depasiti adevaratele obstacole care stau in calea muncii in echipa; veti descoperi de ce prea multa comunicare strica; veti invata cum sa angajati oamenii potriviti si cum sa faceti evaluari mai exacte ale angajatilor, cum sa tratati "boala supravietuitorilor unei concedieri" si chiar cum "sa capatati farmec personal".

In aceasta carte nu se exprima pur si simplu "opinia cuiva". Ea este un ghid de management bazat pe dovezi empirice, care cuprinde o serie de principii esentiale pentru intreaga dumneavoastra cariera manageriala.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1182 sec