Adina Grigore - Limba romana cu Andy si Marty

Adina Grigore - Limba romana cu Andy si Marty
-20%
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Limba romana
Preț: 6,00 lei
7,50 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Va invitam sa luati parte la un concurs neobisnuit care se defasoara de-a lungul vietii de scolar. Participand cu interes, veti dobandi arta comunicarii Intr-o maniera specifica graiului romanesc, prin invatarea limbii romane.
Invitatia adresata este formulata de Constantin Noica sub forma unei aprecieri a carei valoare o veti intelege pe masura ce patrundeti in tainele cunoasterii:

" Cu sinea, cu mandretea aceasta a graiului nostru, ne-am putea infatisa la orice concurs de frumusete a gandului."

"Limba romana cu Andy si Marty' este un auxiliar didactic in care veti descoperi tainele limbii romane alaturi de cel doi prieteni, care vor fi sfetnicii vostri. Ei va vor sustine si indruma pe parcursul anului scolar in rezolvarea sarcinilor propuse sub forma de exercitii si jocuri didactice. Andy si Marty vor fi ghidul vostru in descoperirea valorii limbii romane, in pregatirea pentru concursul de frumusete a gandului.

Pentru a deveni castigatori ai acestui concurs, cautati intre pagini pasiunea de a exersa si descoperi, de a cunoaste si a sti sa inveti, iar usurinta cu care veti patrunde in lumea mirifica a graiului va contribui la formarea voastra ca personalitati.

Veti fi capabili sa intelegeti aspectele limbii romane, sa comunicati cu cei din jur, sa va exprimati corect si cu usurinta, sa descoperiti invatand, dulceata graiului strabun! Alaturi de voi, Andy si Marty va ureaza munca sustinuta in realizarea sarcinilor si succes in obtinerea unor rezultate pe masura!

Autoarele

Nr. de pagini: 80
Anul aparitiei: 2009

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0990 sec