Adio Ringo

Adio Ringo
-20%
Preț: 4,36 lei
5,45 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2008
Categoria: Proza Diversa

DESCRIERE

Traian Tandin - ADIO RINGO.

Cartea este scrisã de un reputat criminalist, un dãruit al muncii de poliţie judiciarã, (colonelul) Traian Tandin, fostul redactor-şef al revistei "Poliţia Românã" şi totodatã autor al mai multor romane poliţiste.
Cartea reprezintã o poveste duioasã a vieţii unui câine poliţist, Ringo, care a devenit celebru în Poliţia Românã şi care i-a slujit cu credinţã pe oamenii legii, pânã la sacrificiul suprem. Acest roman este primul, din literatura beletristicã româneascã, tratând despre viaţa unui câine poliţist, cazurile incredibile rezolvate de el într-o înlãnţuire uimitoare, ataşamentul şi dragostea pe care o poartã omului, salvând de la moarte multe vieţi omeneşti, fiind un mesaj adresat convivilor ca asemenea exemplului acestui animal, ce moare la datorie, sã fim mai buni cu noi, mai darnici, mai sufletişti, mai înţelegãtori şi, nu în ultimul rând, mai iubitori cu aceste animale care ne protejeazã.
“Dupã ce am cunoscut oamenii, iubesc câinii.”

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

15,20 lei
19,00 lei (-20%)
15,18 lei
18,97 lei (-19,98%)
11,94 lei
14,93 lei (-20,03%)
15,20 lei
19,00 lei (-20%)
15,20 lei
19,00 lei (-20%)
Created in 0.070 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.