Adrian Marin, Metode miniinvazive de explorare a caii biliare principale

Adrian Marin, Metode miniinvazive de explorare a caii biliare principale
-8%
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 152
Categoria: Chirurgie
Preț: 58,93 lei
64,05 lei (-7,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Prezentare: Lucrarea ofera o ampla informatie de ultima ora si de prima mana privind mijloacele de explorare miniinvaziva a caii biliare principale, insistand, acolo unde este cazul, si asupra posibilitatilor de tratament miniinvaziv al situatiilor patologice descoperite prin acest abord.
 
Pachetul de informatii rezervat fiecarei metode cuprinde nu numai date descriptive privitoare la definitia, istoricul si aparatura fiecarei metode, dar si know-how-ul initierii si aplicarii ei, inspirat atat din literatura, cat si din experienta personala, care totalizeaza un numar important de cazuri si explorari, toate expuse intr-un stil pragmatic, academic si in acelasi timp foarte accesibil.

Cuprins: Colangiografia laparoscopica (CGL). Ecografia laparoscopica (EL). Colangioscopia laparoscopica (CSL). Colangiografia endoscopica retrograda (CER). Colangioscopia perorala (CSO). Colangioscopia percutanata (CSP). Endografia endoscopica (EE). Asocierea metodelor miniinvazive de explorare a caii biliare principale (laparoscopice, endoscopice).

Adresabilitate: Medici chirurgi, specializati in chirurgia biliara, endoscopisti, gastroenterologi, rezidenti.

Nr. de pagini: 152
Anul aparitiei: 2006

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.135 sec