Adriana Negoi - Limba si literatura romana - Ghid pentru pregatirea concursurilor si olimpiadelor scolare. Clasele VII-VIII Volumul VII

Adriana Negoi - Limba si literatura romana - Ghid pentru pregatirea concursurilor si olimpiadelor scolare. Clasele VII-VIII Volumul VII
-20%
Preț: 24,00 lei
30,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 2 - 4 zile lucratoare
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Generalitati

DESCRIERE

Am ezitat indelung in fata ideilor privind titlul acestui preambul la radiogratia starii de bine a limbii si literaturii rornane si am decis sa rna intorc la simplitatea termenului care, desi atat de folosit, nu s-a demonetizat, nu s-a golit de sensul initial pe care l-a mostenit de la stralucita Antichitate. Prin urrnare, in fiecare an, la poalele Olimpului limbii si literaturii rornane, se aduna mai micii ei iubitori, toti sperand sa ajunga pe culme si sa se bucure de laurii victoriei.

Traseul scolar al unui olimpic este presarat cu ore de pregatire, lectura, exercitii de scriere despre textul literar si scriere imaginativa, toate menite sa-i dezvolte cornpetenta de comunicare. In spiritul unei logici adoptate la nivelul comisiei de specialitate, in fiecare an, subiectele au o structura cornuna, respccta nivelul clasei si se bazeaza pe cunoasterea programei din anul in curs si din anii anteriori de scoala. astfel incat succesul sa confirme nu doar inspiratia de moment, ci si nivelul valorii reale a competentelor individuale dobandite in anii de scoala, pana in momentul intrecerii. Editie dupa editie, competitia a pus in valoare spiritul critic al olimpicilor, sustinut de lecturi adecvate.

Proiectul derulat in parteneriat cu Editura Nomina - Lucrari de nota 10 - ofera o radiografie obiectiva a concursului. Cartile editate an de an pun la dispozitia tuturor elevilor si profesorilor un material extrem de util in pregatirea pentru excelenta, Faptul ca acest proiect vizeaza si subiectele propuse la etapa judeteana a olimpiadei, precum si subiectele de la etapa locala, asigura coerenta cu standardele etapei nationale si consiituie un ghid pretios atat pentru elevii care doresc sa participe la olimpiada de lirnba, si comunicare, si literatura romana, dar si pentru profesorii lor, in activitatea de pregatire a concursului.

Nr. de pagini: 242
Anul aparitiei: 2013

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.089 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.