Adulter cu smochine si pescarusi

Adulter cu smochine si pescarusi
-20%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Carti diverse
Preț: 20,00 lei
25,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Un roman incins si proaspat ca o zi de plaja, toamna, pe tarmul Mediteranei. Un roman totodata carnal si misterios, ca un vin rosu din tarile Sudului. Un roman despre iubire si pacat, dorinta si iluzie, despre vanitati, gelozii si despre frica de singuratate.
O carte despre un barbat si o femeie prinsi intr-o capcana a infidelitatii pe care si-o construiesc singuri. O poveste a latinitatii si a marilor calde, terminata cu singura concluzie ca iubirea ramane, dincolo de toate, cea mai frumoasa dintre tainele umanitatii.

Dr. Adrian CIOROIANU este profesor universitar si decan al Facultatii de Istorie, Universitatea Bucuresti. Ministru al Afacerilor Externe al Romaniei (2007–2008) si membru al Grupului ALDE din Parlamentul European (2005–2007). Senator de Timis si vicepresedinte al Comisiei de Cultura din Senatul Romaniei (2004–2008). Realizator sau moderator al unor programe de televiziune si redactor, editorialist sau colaborator al unor publicatii precum Dilema veche, Lettre internationale, Istorie si civilizatie, Historia, Scrisul romanesc, Gazeta sporturilor s.a. Specializat in istoria regimurilor comuniste si pasionat de banda desenata si de pop-rock-ul anilor’80. Copil fiind, a colectionat ambalaje de guma de mestecat, iar la varsta adulta colectioneaza parfumuri.
Dupa 11 titluri de non-fictiune, acesta este primul sau roman.
Volume publicate:
•Epoca de aur a incertitudinii. America si China, ideile si Primavara araba, Clio, Clausewitz si Lady Gaga la inceputul secolului XXI (Curtea Veche Publishing, 2011)
•Visul lui Machiavelli. 150 de povesti despre lucruri pentru care ati putea renunta la Paradis (Curtea Veche Publishing, 2010)
•Geopolitica Matrioskai. Rusia postsovietica in noua ordine mondiala (Curtea Veche Publishing, 2009)
•Istorie, eroi, cultura politica (Scrisul romanesc, 2008)
•Sic transit gloria. Jurnal subiectiv al unui cincinal in patru ani si jumatate, 2000-2004 (Polirom, 2006)
•Pe umerii lui Marx. O introducere in istoria comunismului romanesc (Curtea Veche Publishing, 2005; editia a II-a, 2007)
•Ce Ceausescu qui hante les Roumains. Le mythe, les représentations et le culte du Dirigeant dans la Roumanie communiste (Curtea Veche Publishing& L’Agence universitaire de la francophonie, 2004; editia a II-a, 2005)
•Focul ascuns in piatra. Despre istorie, memorie si alte vanitati contemporane (Polirom, 2002)
•Scrum de secol. O suta una de povesti suprapuse (Curtea Veche Publishing, 2001)
•Coautor (alaturi de Lucian Boia si Tom Sandquist) al volumului Archive of Pain/ Arhiva durerii, editie bilingva (Pionier Press, Stockholm, 2000)
•Coautor (alaturi de Stelian Brezeanu, Mihai Retegan s.a.) al manualului Istoria romanilor pentru clasa a XII-a (RAO; prima editie in 1999)Numar pagini:256
Format:13.8*20.5
Vezi și alte cărți: Roman, Toamna

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1542 sec