AFACERI INTERACTIVE

AFACERI INTERACTIVE
-30%
Editura:
Categoria: Carti diverse
Preț: 8,75 lei
12,50 lei (-30%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Cele 8 valori ascunse ale Network Marketingului, pe langa castigul financiar

Desi Robert Kiyosaki nu face parte din nici o organizatie de network marketing, el recunoaste valoarea oportunitatilor oferite de acest sector si o evidentiaza in aceasta carte.

"Niciodata mai inainte n-a fost atat de usor sa devii bogat," spune Robert. "Mi-au trebuit 30 de ani si doua afaceri esuate pentru a castiga educatia si experienta necesara construirii unei afaceri de succes. Sectorul network marketingului ofera un sistem de afaceri la cheie oricui vrea sa obtina controlul asupra viitorului sau financiar.

"Tatal meu cel bogat m-a invatat ca unul dintre cele mai puternice concepte in lumea afacerilor este conceptul de -«retea-». El spunea: -«Cei mai bogati oameni din lume cauta retele sau si le construiesc; toti ceilalti cauta un loc de munca. Poti sa ai cea mai grozava idee sau cel mai grozav produs, dar vei avea succes numai daca ai o retea prin care sa-i informezi pe oameni despre ideea sau produsul tau si o retea de distributie prin care sa le poti vinde-»."

Multe organizatii din sectorul network marketingului incearca in zilele noastre sa se distanteze de termenii "network marketing" deoarece considera ca acestia au o conotatie negativa. Prin contrast, Robert Kiyosaki subliniaza cuvantul "retea" ca fiind adevarata cheie spre succesul financiar.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1796 sec