Afazia si Deficitul motor. Cum se poate trata si ameliora

Afazia si Deficitul motor. Cum se poate trata si ameliora
-10%
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Generala
Preț: 9,72 lei
10,80 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

CUPRINS

Cuvant inainte 
Prefata
In atentia cititorului

1. Informatii generale
1. 1. Cum trebuie inteleasa afazia
1. 2. Tipuri de afazie
2. Terapia afaziei
2. 1. Ce trebuie sa cuprinda terapia afaziei
2. 2. Etapele terapiei afaziei
2. 2. 1. Etapa pregatitoare
2. 2. 2. Etapa I-a
2. 2. 3. Etapa a II-a
2. 2. 4. Etapa a III-a
2. 2. 5. Etapa a IV-a 
2. 2. 6. Consolidarea realizarilor obtinute

Indreptar terminologie In ajutorul cititorului
Bibliografie


Intreaga sa viata, profesorul universitar Dumitru Motet si-a inchinat-o"profesiei de a face bine" semenilor sai. Monografiile si celelalte lucrari de specialitate, rezultat al experientei sale (in studii, cercetare, formare de specialisti si activitatea practica cu pacientii), se bucura de apreciere unanima a specialistilor domeniului (medici, kinetoterapeuti, logopezi), a persoanelor ce au nevoie de recuperare, ca si a familiilor acestora.

Domnul D. Motet s-a remarcat si prin aceea ca s-a angajat in abordarea cazuisticii mai putin tratata (privind metodica recuperarii complexe), in literatura de specialitate, afazia facand parte dintre acestea.

Abia in penultima decada a secolului trecut, fiind solicitat de familia unui pacient (58 de ani), care in urma unei agresiuni la locul de munca, si-a pierdut capacitatea de comunicare verbala si scrisa, concomitent cu instalarea unei hemiplegii pe partea dreapta, caruia i se refuzase activitatea de recuperare, autorul prezentei monografii a acceptat sa incerce gasirea unei formule de a ameliora starea pacientului. Si... dupa cautari si studii lamuritoare. avand o experienta de peste 20 de ani in recuperarea functionala a bolnavilor neurologici, dar si 10 ani de activitate in recuperarea tulburarilor de vorbire (in Centrul Experimental Logopedic din Bucuresti), a reusit ca dupa opt luni...

Anul aparitiei: 2013
Nr. pagini: 96

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1085 sec