Afganistan. Un razboi ciudat (Victor Strimbeanu)

Afganistan. Un razboi ciudat (Victor Strimbeanu)
-28%
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Carti diverse
Preț: 20,88 lei
29,00 lei (-28%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

O pata de sange pe zapada imaculata, proaspat asternuta peste pamantul chinuit al Afganistanului, ar arata probabil ca sangele primului om nevinovat varsat pe suprafata planetei, sangele lui Abel, pata a vinovatiei universale, strigata pana in strafundurile Universului, pana la Dumnezeu, de oglinda imensa. Poate asa va auzi, poate asa va vedea sangele nevinovat, pacatul originar multiplicat in Afganistan, zilnic, de trei mii de ani, in milioane de exemple, oameni nevinovati, carora presupusi semeni intru ratiune le astern peste ochi panza intunericului vesnic.

* Ca orice popor umilit de istorie, afganii nu cer mult. Doar un dram de respect si recunoastere. Exact asta le-am oferit noi, romanii.

Victor Strimbeanu

Intre o aterizare la Kabul si o decolare, un arc de timp fara sfarsit, o„miercuri“ repetabila pana la sufocare, ascunde o experienta militara si sufleteasca aflata la limita omenescului. Autor de literatura de specialitate militara, Victor Strimbeanu are, mai nou, tentatia unui jurnal fara intentii fictionale, dar, fatalmente, jurnalul, gen literar de frontiera, se constituie si intr-un„document sufletesc“.
Numar pagini:336
Anul aparitiei:2014

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1102 sec