Agentul CIA cu talpa rupta
25,20 lei
35,00 lei (-28%)

Agentul CIA cu talpa rupta

Agentul CIA cu talpa rupta
-28%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Proza diversa
Preț: 25,20 lei
35,00 lei (-28%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Primul volum de proza satirica publicat de Ion Cristoiu imediat dupa Decembrie’89 se intitula Veselia generala. Apoi, intr-un interviu, autorul spunea ca“veselia este cea mai tembela stare a omului! Diferita de bucurie sau de fericire. E starea omului care rade de se prapadeste, rade cu gura pana la urechi in timp ce-i cade hardughia in cap si-i fuge pamantul de sub picioare”.
Si in volumul Agentul CIA cu talpa rupta, cea mai recenta lucrare a lui Ion Cristoiu, vom intalni o Romanie a veseliei generale, intinsa de la Nistru pana la Tisa si de la Cotroceni pana in Victoriei. Intr-un cuvant, cartea nu este altceva decat Romania lui Ion Cristoiu, adunata cu bune si cu rele si cu foarte mult umor intr-o lucrare literara ce exprima o stare de fapt.
Ion Cristoiu a publicat, intre 1974 si 2011, 24 de volume de proza satirica, eseuri, publicistica si editii critice si este unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti si analisti politici romani, fondator al cotidianului„Evenimentul zilei” si colaborator al unor importante cotidiene si posturi de televiziune.

Dind curs somatiei venite de la CNA, postul a anuntat ca in noaptea asta Fantoma va avea drept la replica. Pe la Trei noaptea, pe micul ecran infloreste anuntul:
La telefon, Fantoma!
Nepoata din studio s-a ingalbenit de spaima. Nu ca s-ar teme de fantome, ci pentru ca matusa s-ar putea infuria si ar da buzna in studio, s-o apuce de pa. […]
— Alo! Postul TV Popular?!
— Da! TV Popular, raspunde moderatorul emisiunii, nitel speriat.
Dupa care, revenindu-si, se intereseaza publicitar:
— Prindeti postul nostru acolo, pe Lumea Ailalta?!
— Il prindem, dar acum ni s-a taiat cablul. S-a intirziat cu plata facturii. Domnul Ismailescu?!
— Da! Ismailescu– raspunde moderatorul, bucuros ca e stiut nu numai de cei de pe Lumea Asta.
— Noi, cei de aici, va urmarim si va iubim. Va multumim ca existati si va asteptam sa veniti si pe la noi. Curva aia e in studio?!
Curva e nepoata…Numar pagini:448
Anul aparitiei:2012

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1270 sec