Al doisprezecelea ceas (Phillips Michael)

Al doisprezecelea ceas (Phillips Michael)
Anul publicării: 2013
Categoria: Religie
Preț: 41,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Seria SECRETUL TRANDAFIRULUI
Volumul 1

PRUSIA, 1937
Baronul von Dortmann se dedica familiei sale cu aceeasi pasiune cu care isi ingrijeste trandafirii din pretioasa lui gradina, care ocupa un loc special in inima lui. Aici poarta nenumarate conversatii cu fiica lui, Sabina, transmitandu-i minunate lectii de viata despre Dumnezeu, Creatie si iubire.

Desi este inca foarte tanara, superba Sabina cucereste deja doua inimi: pe a lui Matthew, un tanar american, si pe a lui Gustav, fiul contelui din vecini.

In ritmul domol al vietii de la tara, baronul vegheaza asupra mosiei sale cu ochi de tata si de gradinar. Din pacate, mosia este vegheata si de alti ochi…

Pe neasteptate, in Polonia se dezlantuie furtuna– tunetele si fulgerele blitzkriegului german– si aceasta va schimba viata familiei Dortmann pentru totdeauna. Baronul va trebui sa ia cea mai grea decizie din viata lui, iar Sabina, sa descopere secretul trandafirului.

MICHAEL PHILLIPS este autorul a peste o suta de carti de fictiune si non-fictiune. Operele sale s-au vandut in peste sase milioane de exemplare. Michael locuieste impreuna cu sotia sa, Judy, in Eureka, California.

Nr. de pagini : 542
Anul aparitiei : 2013

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Religie - Cele mai comentate cărți

Created in 0.2115 sec