Al saselea simt, al animalelor
17,00 lei
20,00 lei (-15%)

Al saselea simt, al animalelor

Al saselea simt, al animalelor
-15%
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 227
Categoria: Carti diverse
Preț: 17,00 lei
20,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Animalele au reprezentat dintotdeauna subiectul unor intimplari fascinante: pisici care strabat mii de kilometri prin locuri necunoscute pentru a-si regasi casa, ciini care presimt moartea stapinilor, cai care intuiesc apropierea catastrofelor naturale, pasari vorbitoare in stare sa poarte adevarate conversatii, pasari migratoare care ating performante iesite din comun… Cum pot fi definite aceste fenomene ce scapa logicii noastre? .

Telepatie, comunicare cu lumea de dincolo, premonitia mortii, previziunea cataclismelor, manifestarea dragostei sau a solidaritatii ? Se atasea-za mai puternic anumite animale de stapinii lor? In ciuda rigurozitatii cu care trateaza subiec-tul, autorii cartii considera ca asemenea comporta-mente constituie o enigma pentru stiinta. La capatul unei serioase anchete, presarata cu povestiri hazlii si uneori induiosatoare, este demon-strata existenta unor capacitati iesite din comun, paranormale chiar, in rindul animalelor.

Cu siguranta, dupa lecturarea acestei uimi-toare carti, vom conchide ca mai avem inca multe de aflat despre miraculoasele insusiri ale tovarasilor nostri de viata, salbatici sau domestici.


Autori: Dr. Philippe De Wailly, Gilles Lambert, Christian Brincourt
Data aparitiei: 13.10.2005
Nr. pagini: 227

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1048 sec