Alan Watts, Totul e tot si alte eseuri despre zen si experienta spirituala

Alan Watts, Totul e tot si alte eseuri despre zen si experienta spirituala
-18%
Autor:
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Tratat
Preț: 19,75 lei
24,09 lei (-18,02%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

„Desi le-am scris in momente diferite, eseurile din volumul de fata au un miez comun: experienta spirituala sau mistica si raportarea acesteia la viata materiala obisnuita. Cu conotatiile lor religioase evidente, spiritualul si misticul trimit la o lume nepamanteana, eterica, in opozitie cu lumea materiala, practica si cat se poate de banala.
Scopul acestor eseuri este tocmai sa demonstreze eroarea logica ascunsa de aceasta opozitie, sa arate ca spiritualul nu exista separat de material, si nici extra-ordinarul - separat de ordinar. Inainte de toate, trebuie sa ne dezbaram de obiceiurile de limbaj si gandire prin care mentinem delimitarea celor doua si sa vedem ca asta– imediatul, cotidianul si experienta prezenta– este tot ceea ce este, scopul ultim, si singurul, al existentei universului.“ (Alan WATTS)

„Poate cel mai de seama interpret al disciplinelor orientale pe intelesul Occidentului contemporan, Watts a avut darul rar de a scrie frumos ceea ce nu se poate scrie.“ (Los Angeles Times)


Nr. de pagini: 160
Anul aparitiei: 2014

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1341 sec