Alege profesia care ti-aduce SUCCESUL

Alege profesia care ti-aduce SUCCESUL
-10%
Anul publicării: 2003
Categoria: Motivational
Preț: 14,72 lei
16,35 lei (-9,97%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Alege profesia care-ti aduce succesul. Meseria– bratara de aur


Dedicata"celor indecisi– care nu stiu spre ce profesie sa se orienteze– si celor ghinionisti, care gasesc cu greu o slujba", aceasta carte este viza ta de asigurare impotriva somajului.

Autorii, Patrick de Sainte Lorette si Corinne Goetz, ne ofera acest manual de promisiune a unei slujbe, care este cel mai bun sistem de sprijin in orientare si decizie pentru un"subiect prea serios". Desi se adreseaza mai mult studentilor,"Alege profesia care-ti aduce succesul" comunica si cu cei aflati in diverse stadii de eficienta personala, de relatii umane si de gestiune sociala.

De multe ori, alegerea unei profesii este rezultatul intamplarii sau al ignorantei.
Vrei sa devii manechin, vedeta de cinema, pilot de linie, ziarist, sef de firma sau presedinte. Cartea te ajuta sa-ti descoperi capacitatile, insa nu si motivatiile pentru o meserie. Motivatii care depind de oportunitati, fenomene la moda, de contextul economic, de remuneratie, de perspective, de constrangeri familiale, de locul geografic.

Ai la dispozitie chestionare pentru propria evaluare, ca sa-ti stabilesti sau sa-ti confirmi aptitudinile psihologice necesare unei functii, grile de interpretare a comportamentului uman, pe baza carora iti poti stabili potentialul. Sigur, acest lucru necesita niste raspunsuri sincere din partea ta. Vei afla in listele din lucrare si meserii care se potrivesc cu motivatiile si inclinarile tale. Vei reusi sa evaluezi cele patru abilitati cerute in majoritatea profesiilor: comunicare, negociere, organizare, initiativa.

Sunt metode usoare si rapide ca tu sa te cunosti mai bine in acest context al alegerii unei profesiuni nimerite. Ca preferintele si aptitudinile tale sa rezoneze perfect cu ceea ce ti se cere in plan profesional.

Succes!

Autor(i):    Patrick Desaint, Lorette si Corinne Goetz
Anul aparitiei: 2003
Nr.pagini: 128
Format: A5

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1360 sec