Alergarea dupa gasca salbatica
17,10 lei
19,00 lei (-10%)

Alergarea dupa gasca salbatica

Alergarea dupa gasca salbatica
-10%
Anul publicării: 2010
Preț: 17,10 lei
19,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

De cele mai multe ori, cei mai multi dintre noi nu avem habar incotro ne indreptam. Perfect.

Crestinii celti aveau un nume pentru Duhul Sfant -- An Geadh-Glas, sau"Gasca Salbatica". Numele acesta sugereaza ideea de taina. La fel ca si o gasca salbatica, Duhul lui Dumnezeu nu poate fi urmarit sau domesticit. O aura de primejdie, un iz de neprevazut Il inconjoara. Cu toate insa ca denumirea poate parea profanatoare, nu gasesc o alta mai potrivita pentru a descrie ceea ce inseamna sa urmezi in viata pe Duhul. Or fi stiut ei ceva, crestinii celti… De cele mai multe ori, cei mai multi dintre noi nu avem habar incotro ne indreptam. Si cand ne dam seama de asta, nu ne simtim deloc confortabil. Insa aceasta incertitudine circumstantiala mai poate fi denumita si altfel: Aventura.

Mark Batterson este pastorul Bisericii National Community din Washington D.C., recunoscuta ca fiind una dintre cele mai inovatoare biserici din Statele Unite. Mark este autorul cartii"Intr-o groapa cu un leu intr-o zi cu ninsoare" si un blogger foarte citit. Locuieste in Capitol Hill impreuna cu sotia sa, Lora, si cu cei trei copii ai lor.

Elogii lui Mark Batterson

"Cartea lui Mark Batterson, 'Alergarea dupa Gasca Salbatica', dinamiteaza crestinismul anemic travestit in crestinism autentic, impulsionandu-ne intr-un mod cuceritor inspre ceea ce ar putea sa se intample daca I-am ingadui Duhului Sfant sa fie tot ce poate El fi in viata noastra. Citeste-o si lasa-te antrenat de lectura ei spre lucruri marete!"

-- Louie Giglio, Passion Conferences, orator si autor al cartilor"How Great Is Our God","Indescribable" si"I Am Not but I Know I AM"

"'Alergarea dupa Gasca Salbatica' redefineste cuvantul aventura, oferindu-ne fiecaruia libertatea de a descoperi ca termenul de credinta poate fi substituit prin acela de risc."

-- Leonard Sweet, Drew University, George Fox University, sermons.com

"Mark Batterson este un tip pragmatic si discret -- pentru mine insa mesajul sau constituie mereu un imbold spre noi progrese si transformare interioara. Il urmez ca pe un lider, il admir ca pe un inovator si il iubesc ca pe un prieten. Mark a devenit una dintre cele mai influente voci ale acestei generatii. Odata patrunsi de mesajul sau, viata celor ce-l asculta vorbind sau ii citesc cartile nu mai ramane cum a fost inainte."

-- Craig Groeschel, pastor, Lifechurch.tv, autorul cartii"Pana la capat"

"In dubla sa calitate de lider si invatator, Mark Batterson dovedeste imaginatie, energie si perspicacitate. Caldura si sinceritatea lui Mark se revarsa liber in felul in care ne comunica mesajul sau, combinand intr-un mod autentic dragostea profunda pe care o are pentru comunitatea in mijlocul careia slujeste cu dorinta puternica de a-i vedea pe membrii acesteia traind viata pe care Dumnezeu Isi doreste ca ei sa o traiasca. Apreciez disponibilitatea pe care o are de a-si asuma riscul de a se aventura oricat de departe pentru a influenta cultura noastra prin mesajul sau relevant."

-- Ed Young, pastor, Fellowship Church

"Lider energic si meditativ in aceeasi masura, Mark Batterson ne indeamna sa reevaluam felul in care ne traim credinta in lumea in care ne aflam. Cand Mark are ceva de spus, sunt numai ochi si urechi."

-- Frank Wright, presedinte si director general al National Religious Broadcasters

"Pasiunea lui Mark pentru Dumnezeu si pentru generatia noastra este molipsitoare. El scrie cu sinceritate si putere de patrundere. Da-i drumul -- alearga dupa 'Gasca Salbatica' -- si vei deveni alt om."

-- Margaret Feinberg, autoarea cartilor"The Organic God" si"The Sacred Echo"

"Mark Batterson este unul dintre cei mai avangardisti ganditori ai bisericii de astazi. Prin cartea lui, el ne determina sa privim atat inainte cat si inapoi pentru a afla raspunsuri la intrebarile de tipul 'de ce' din viata noastra."

-- Lindy Lowry, editor, revista Outreach

Cuprins

Capitolul 1. Ingeri plictisiti
Capitolul 2. Piele de gasca
Capitolul 3. Tirania rutinei
Capitolul 4. Un plafon inalt de doi metri
Capitolul 5. Cantatul cocosului
Capitolul 6. Uneori este nevoie de un naufragiu
Capitolul 7. O mare doza de curaj
Epilog. Madona viitorului

Multumiri
Note


Format: 13 x 20.5
Nr.pagini: 182

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1947 sec