Alexandru Gheorghe, Metodica predarii matematicii in ciclul primar

Alexandru Gheorghe, Metodica predarii matematicii in ciclul primar
-15%
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 261
Categoria: Curs
Preț: 24,10 lei
28,35 lei (-14,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Lucrarea Metodica predarii matematicii in ciclul primar aparuta la editura SITECH din Craiova, avand ca autori cadre didactice de specialitate din tara, unii dintre ei si-au obtinut doctoratul in materia respectiva, coordonata de un specialist in materie, a reusit sa puna la dispozitia tuturor colegilor din invatamantul preuniversitar un material interesant in problema matematicii. Lucrarea este elaborata dupa noua programa curriculara a ministerului, insistandu-se pe aplicabilitatea practica a notiunilor de matematica.

Sunt prezentate modalitatile de rezolvare a tuturor tipurilor de probleme, punandu-se accent pe creativitatea elevilor, pe munca in grup si individuala. Sunt introduse jocurile didactice matematice, planificarile calendaristice la toate clasele ciclului primar si tipuri de lectii ca model. Nu s-au neglijat nici modalitatile de evaluare a cunostintelor insusite de elevi.

In concluzie, putem sa remarcam ca lucrarea respectiva este cea mai completa si reusita din punct de vedere stiintific si metodic fata de ceea ce s-a publicat pana acum.
Prof. univ. dr. Marin Stoica

Nr. de pagini: 261
Anul aparitiei: 2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1184 sec