ALGORITM DIAGNOSTIC SI TERAPEUTIC IN OBSTETRICA SI GINECOLOGIE

ALGORITM DIAGNOSTIC SI TERAPEUTIC IN OBSTETRICA SI GINECOLOGIE
-30%
Editura:
Categoria: Ginecologie
Preț: 17,50 lei
25,00 lei (-30%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Lucrarea abordeaza subiectele cel mai des intalnite in practica. Sunt prezentate elemente clinice si paraclinice necesare diagnosticului si tratamentului.

Elementele diagnostice sunt prezentate in secvente logice, cu aprofundarea doar a celor care pun probleme speciale. Scopul principal este dezvoltarea unui rationament diagnostic, si nu insiruirea mecanica de indicatii. De aceea, sunt discutate semnificatiile datelor de anamneza corelate cu cele paraclinice si se ajunge astfel la algoritmul cel mai eficient de diagnostic pentru fiecare dintre temele propuse.

Tratamentul, la randul lui, este analizat si recomandat pornind de la mecanismele de suferinta. In plus, sunt prezentate medicamentele cu denumirea completa si dozele recomandate pentru fiecare circumstanta clinica. Algoritmul diagnostic si terapeutic in obstetrica si ginecologie se constituie astfel intr-o lucrare de referinta, fiind un instrument util in primul rand practicantilor obstetricieni-ginecologi, dar si studentilor si in special rezidentilor in aceasta specialitate.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1191 sec