Algoritmi fundamentali in Java. Aplicatii

Algoritmi fundamentali in Java. Aplicatii
-18%
Preț: 28,66 lei
34,95 lei (-18%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-46-0815-
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 372
Format: 160x235

DESCRIERE

Algoritmi fundamentali in Java. Aplicatii

Prezentare:

Java este un limbaj de programare orientat-obiect dinamic si actual, folosit frecvent pentru software-ul de mari dimensiuni, dar si pentru cel al dispozitivelor portabile. Algoritmi fundamentali in Java. Aplicatii prezinta riguros si atractiv tehnicile de programare de baza (recursivitate, backtracking, programare dinamica etc.), urmarind sa dezvolte aptitudinile de implementare a lor in Java. Problemele alese sint atit clasice, cit si originale sau de la diverse concursuri de programare (ACM, CEOI, IOI). Pentru fiecare problema rezolvata sint furnizate un set reprezentativ de date de intrare si iesire, o parte a analizei problemei cu proiectarea unei solutii, programul complet in Java, precum si probleme si exercitii inrudite. Bogata in ilustratii, tabele si figuri care faciliteaza o invatare interactiva, cartea se adreseaza elevilor, studentilor, profesorilor, precum si programatorilor. Ea poate fi folosita cu succes ca material didactic la orele de curs sau pentru studiul individual.

Cuprins:

Algoritmi – fundamente • Introducere in POO • Java – fundamente • Greedy • Recursivitatea • Divide et impera • Backtracking • Programarea dinamica

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Cărți noi - Limbaje de programare

Created in 0.069 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.