Alice Nichita, Evaluarea finala in gradinita 3-4 ani - Conform programei scolare in vigoare

Alice Nichita, Evaluarea finala in gradinita 3-4 ani - Conform programei scolare in vigoare
-20%
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 32
Preț: 5,59 lei
6,99 lei (-20,03%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Evaluarea finala in gradinita (3-4 ani) reprezinta un instrument de lucru deosebit de placut, absolut necesar pentru aprecierea gradul de pregatire insusit de micutii aflati in pragul „absolvirii” primului an de gradinita (grupa mica).

Construit dintr-un set de fise de lucru care ating cele cinci domenii de studiu predate la clasa – limba si comunicare, stiinte, estetic creativ, om si societate, psihomotric – caietul de pregatire ofera o recapitulare atractiva si distractiva a cunostintelor acumulate.

Activitatile propuse, ilustratiile frumos colorate, precum si posibilitatea de a detasa si pastra unele fise, pe care copiii le picteaza ori pe care lipesc hartie colorata, fac din aceasta lucrare o experienta ludica deosebita.
Caietul de lucru este prevazut cu o fisa de evaluare finala, unde educatorul poate aprecia gradul de pregatire al prescolarului, prin completarea tabelului unde sunt trecuti indicatorii urmariti in fisele de lucru din caiet. De asemenea, dupa efectuarea evaluarii, copilul poate primi diploma de la finalul caietului, care reprezinta atestatul valorii sale.

Nr. de pagini: 32
Anul aparitiei: 2017
Autori: Alice Nichita, Nicoleta Din, Alina Carmen Bozon, Iasmina Gabriela Din

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.3143 sec