Alternative pop-dance

Alternative pop-dance
-15%
ISBN: 973-8289-64-5
Pagini: 168 pagini / o culoare
Categoria: Critica literara
Preț: 4,25 lei
5,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

De aproape un "cincinal", dance-ul domina piata muzicala; "Vand, deci exist" argumenteaza logo-ul curentului. A readus in discoteci texte in limba romana; propune personaje care apar si dispar (nesuparator), dar si aspiranti la cistigul in jocul cu istoria. Parada pop-dance din prima parte a cartii trece in revista protagonistii acestei mode pentru care constanta este...schimbarea.
Akcent, Bosquito, Body & Soul, Ro-Mania, O-zone, K1, Hi-Q patroneaza industria de hituri (grele). Certitudini exista: A.S.I.A. dainuie, Andreea Balan aduce public numeros (si platitor) la spectacole, etno-ul a prins noi radacini, 3 SUD EST si Animal X castiga impotriva drogurilor. Fara indoiala, se vor desemna si alergatorii de cursa lunga.
Carierele "maratonistilor" divertismentului ocupa, in majoritate, a doua parte a cartii - o alternativa (si) la generatia spontanee dance: solisti importanti prin longevitatea si soliditatea carierei, idoli cu fan-cluburi, discografii impresionante, mii de concerte la activ.
Intre ei, Nicu Alifantis, Alexandru Andries, Margareta Pislaru, Aurelian Andreescu, Mihaela Mihai, Aura Urziceanu, Anda Calugareanu. Asadar, moda (devenita traditie in divertisment) si modele. Experimentatii sau foarte tinerii "eroi" ai acestei carti, avind in comun popularitatea, concretizeaza captivant dorinta de realizare prin muzica.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

8,33 lei
9,80 lei (-15%)
Created in 0.1504 sec