Am ales proba de BAC 2012. Biologie - Biologie vegetala si animala, sinteze teste

Am ales proba de BAC 2012. Biologie - Biologie vegetala si animala, sinteze teste
-20%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Bacalaureat
Preț: 11,99 lei
14,99 lei (-20,01%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

In cadrul examenului de bacalaureat 2012 BIOLOGIA are statutul de disciplina optionala, fiind sustinuta la proba E. d) de catre elevii care au urmat profilul real din licee teoretice, profilul tehnic si profilul resurse naturale si protectia mediului din filiera tehnologica precum si profilul militar din filiera vocationala.

Cuprinsul acestui auxiliar curricular a fost conceput avand in vedere atat competentele, cat si programa de examen pentru varianta Biologie vegetala si animala, clasele a IX-a si a X-a, in conformitate cu prevederile programelor scolare in vigoare. Testele propuse ca modele, pentru examenul de bacalaureat 2011, au fost elaborate in baza prevederilor programei MECTS (Anexa nr. 2 la OMECTS nr. 4800/31. VIII. 2010) si vizeaza ansamblul continutului stiintific cuprins in manualele scolare aprobate.

Sintezele din prima parte sunt insotite de teste de autoevaluare care permit verificarea cunostintelor prezentate in capitolul respectiv. Partea a II-a cuprinde 25 de teste recapitulative precum si rezolvari si raspunsuri pentru toate testele din lucrare.

Autori: Ioana Stama
Numar de pagini: 160
Format: 16. 5x23. 5

REVIEW-URI

Rating general
2
1 review
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
1
1 stea
0
Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs
scrie un review
2
Ideea structurarii cartii e geniala. Din pacate insa, cele mai multe variante propuse sunt ciudate, departe de problemele care se dau, unele subiecte sunt sofisticate, fortate. Nu ofera raspunsuri decat la subiectele I si II iar la III nimic. Pacat ca o idee asa buna, s-a concretizat intr-o carte nu prea folositoare sau putin folositoare.

Titluri de același autor

Created in 0.1339 sec