Am ales proba de BAC 2012 - Geografie, Europa, Romania, Uniunea Europeana 50 de teste

Am ales proba de BAC 2012 - Geografie, Europa, Romania, Uniunea Europeana 50 de teste
-20%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Bacalaureat
Preț: 11,99 lei
14,99 lei (-20,01%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

In cadrul examenului de bacalaureat 2012 GEOGRAFIA are statutul de disciplina optionala, fiind sustinuta la proba E. d) de catre elevii care au urmat profilul umanist din filiera teoretica,  pentru profilul servicii din filiera tehnologica si pentru toate profilurile si specializarile din filiera vocationala, cu exceptia profilul militar din filiera vocationala.

Cuprinsul  acestui auxiliar curricular a fost conceput avand in vedere atat competentele, cat si programa de examen pentru disciplina Geografie. Europa– Romania– Uniunea Europeana (clasa a XII-a), in conformitate cu prevederile programelor scolare in vigoare. Testele propuse, ca modele, pentru  examenul de bacalaureat 2011, au fost elaborate in baza prevederilor programei MECTS (Anexa nr. 2 la OMECTS nr. 4800/31.VIII. 2010) si vizeaza ansamblul continutului stiintific cuprins in manualele scolare aprobate.


Nicolae Ilinca este profesor universitar doctor la Facultatea de Geografie si Geografia Turismului din cadrul Universitatii„Spiru Haret“ unde indeplineste si functia de decan, este autor a numeroase lucrari de didactica si metodica predarii geografiei precum si a unor carti de teste de geografie pentru  bacalaureat si alte concursuri nationale.

Catalina Serban este profesor doctor la Colegiul National„Gheorghe Lazar“ indeplinind functia de inspector de specialitate in cadrul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti.

Ambii autori fac parte din colectivul care a elaborat manualul de Geografie pentru clasa a XII-a Europa– Romania– Uniunea Europeana. Probleme fundamentale, aparut la Editura CD PRESS


Autori: Nicolae Ilinca, Catalina Serban
Numar de pagini: 160
Format: 16.5x23.5

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1038 sec