Am invatat, stiu, verific. Limba si literatura romana pentru clasa a VII-a - Auxiliar didactic pentru teme la clasa si timpul liber (Loredana Dorobat)

Am invatat, stiu, verific. Limba si literatura romana pentru clasa a VII-a - Auxiliar didactic pentru teme la clasa si timpul liber (Loredana Dorobat)
-20%
Editura:
Anul publicării: 2015
Categoria: Generalitati
Preț: 9,60 lei
12,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Auxiliarul didactic pentru lucrul la clasasi timpul liber pe care vi-l pro-punem este structurat pe cinci unitati cu teme distincte, care ofera elevului posi-bilitatea de a face o incursiune in literatura romana si in cea universala:

    Lumea copilariei
    Pe aripile fanteziei
    Simfonia naturii
    Universul necuvantatoarelor
    Viata de elev

Fiecare unitate cuprinde cate cinci teste formulate in concordanta cu programa scolara, avand cerinte de intelegerea textului, de limba romana, precum si scrieri imaginative si exercitii recreative.
Textele alese invita la lecturarea integrala a operelor, ofera elevului posibilitatea de a face cunostinta cu o lume diversa, incita la folosirea imaginatiei si ofera momente de relaxare intelectuala.
Structura testelor familiarizeaza elevul cu tipul de teste folosite la Evaluarile Nationale, pregatindu-l astfel pentru testarile ulterioare. Totodata acestea pot constitui un caiet de lucru pentru testele la clasa.
Prin urmare, Caietul pentru lucrul la clasa si timpul liber este o modalitate creativa si recreativa de a va aminti si consolida ceea ce s-a studiat in timpul anului scolar.
Cuprins:

    ARGUMENT
    UNITATEA I
    LUMEA COPILARIEI
    UNITATEA II
    PE ARIPILE FANTEZIEI
    UNITATEA III
    SIMFONIA NATURII
    UNITATEA IV
    UNIVERSUL NECUVANTATOARELOR
    UNITATEA V
    VIATA DE ELEV
    INVITATIA LA LECTURA CONTINUA...

Nr. de pagini: 104
Anul aparitiei: 2015
Autori: Loredana Dorobat, Lorelai Slavu

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1327 sec