Amurgul zeilor 2012. Calendarul mayas si intoarcerea extraterestrilor

Amurgul zeilor 2012. Calendarul mayas si intoarcerea extraterestrilor
-28%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Altele
Preț: 20,12 lei
27,94 lei (-27,99%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Amurgul zeilor 2012 de Erich Von Daniken. Cea mai indrazneata lucrare a lui Von Däniken din ultimii ani!

Pe inaltimile Anzilor bolivieni, la 4 000 de metri deasupra nivelului marii, se afla ruinele stravechiului oras Puma Punku, un oras care pur si simplu nu putea fi construit de catre locuitorii lui din Epoca de Piatra.
Conform calendarului mayas, in decembrie 2012, zeii se vor intoarce din indelungata lor calatorie si isi vor face din nou aparitia aici, pe Pamant. Da, asa-numitii zei– de fapt, extraterestrii– se vor intoarce intr-adevar! Vom trai intalnirea cu zeii.
Numai ca orice om inzestrat macar cu un dram de minte stie ca o calatorie interstelara este imposibila, din cauza distantelor colosale pe care le-ar implica! Si ca extraterestrii n-au cum sa semene cu noi! Ei bine, dragi cititori, eu distrug aceste idei preconcepute. Sistematic. Una cate una!
In stilul sau imposibil de imitat, Erich von Däniken desfiinteaza prejudecatile celor care inca mai pun sub semnul intrebarii existenta civilizatiilor extraterestre, cu o claritate de care nici un alt autor nu este capabil. Cartile sale ridica inteligenta umana la standardele unui dialog cu civilizatiile interstelare.

Erich von Däniken este, fara doar si poate, cel mai citit si mai imitat autor non-fiction din lume. A publicat prima (si cea mai cunoscuta) carte, Amintiri despre viitor, in 1968. A fost un succes mondial de vanzari, urmat de alte 31 de titluri, inclusiv recentul„hit" Istoria se insala. Cartile lui Däniken au fost traduse in 28 de limbi si s-au vandut, in total, in 63 de milioane de exemplare. Cateva dintre ele au fost adaptate cinematografic, iar ideile lui von Däniken au reprezentat sursa de inspiratie pentru multe seriale de televiziune, dintre care si faimosul documentar difuzat de History Channel,„Extraterestrii din antichitate". Erich von Däniken este omniprezent in peisajul international al circuitelor de prelegeri publice. In prezent locuieste in Elvetia.

Titlul original: TWILIGHT OF THE GODS
Publicata de Editura Career Press, USA
Traducere din engleza de: Bogdan Chircea
Anul aparitiei: 2010
Vezi și alte cărți: Zeilor, 2012

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1148 sec