Anca Alungulesei, Sanatate la Pahar. Ghid de introducere a sucurilor naturale in alimentatia zilnica, pas cu pas (volumul I)

Anca Alungulesei, Sanatate la Pahar. Ghid de introducere a sucurilor naturale in alimentatia zilnica, pas cu pas (volumul I)
Anul publicării: 2016
Preț: 45,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Anca Alungulesei, expert in nutritie si trainer in alimentatie raw-vegan dar si fondatoarea primei cofetarii-ceainarii raw vegan din Romania, RawCoco, este primul autor din Romania care lanseaza o carte despre ”hrana cea mai inteligenta” pe care o putem alege: sucurile naturale presate la rece.

“Cartea «Sanatate la Pahar. Ghid practic de introducere a sucurilor naturale in alimentatia zilnica. Pas cu pas» s-a nascut din dorinta mea de a oferi tuturor un ghid practic prin care pot introduce sucurile in alimentatia de zi cu zi. Constientizand cat de important este un suc natural, stors prin presare la rece, realizam, de fapt, ca aceasta este o cale minunata de trecere de la starea organismului la bunastarea acestuia” spune autoarea.

“Sanatate la Pahar. Ghid practic de introducere a sucurilor naturale in alimentatia zilnica. Pas cu pas” ii va ajuta pe toti cei care pretuiesc sanatatea si cauta sa si-o imbunatateasca zi de zi, sa inteleaga beneficiile pe care le aduc sucurile naturale organismului, dar si cum pot fi introduse acestea cat mai firesc in alimentatie.

Acest ghid practic nu se adreseaza doar persoanelor care consuma hrana cruda sau vegetariana, ci tuturor acelora care vor sa optimizeze calitatea stilului lor de viata: “Indiferent daca o persoana mananca sanatos sau consuma foarte multa carne, sucurile sunt cea mai buna varianta de a introduce cat mai multe legume si fructe in alimentatia zilnica. Astfel, beneficiem de cei mai valorosi nutrienti – vitamine, minerale, enzime si clorofila”, este parerea expertului in nutritie Anca Alungulesei.

“Sanatate la Pahar. Ghid practic de introducere a sucurilor naturale in alimentatia zilnica. Pas cu pas” nu este asadar o pledoarie pentru renuntarea la hrana preparata termic sau de origine animala, ci urmareste sa-i ofere fiecarui cititor informatiile necesare pentru a intelege ca sanatatea, un tonus foarte bun, energia si buna dispozitie sunt la indemana oricui. Trebuie invatati doar pasii pentru a ajunge la ele. “Cu sucurile din legume si fructe putem regenera. Putem reconstrui. Putem prelungi viata celulelor. Putem trai mai mult si mai bine” afirma Anca Alungulesei, iar cartea sa, Sanatate la Pahar, se dovedeste un ghid pretios oricarei persoane hotarate sa duca o viata de calitate.

Intr-un limbaj accesibil chiar si celor neinitiati, Anca Alungulesei descrie in prima parte a cartii cum functioneaza mecanismele interne ale corpului, din momentul ingerarii hranei si pana la eliminarea acesteia si impactul pe care-l au sucurile naturale asupra acestor mecanisme. Printr-o demonstratie bine documentata, fiecare cititor este introdus in tainele functionarii acestei masinarii perfecte, corpul uman, si ajunge sa inteleaga de ce sucurile naturale, stoarse prin presare la rece sunt considerate “hrana cea mai inteligenta”.

In cea de-a doua parte a cartii, autoarea ofera cititorilor 40 de retete de sucuri din legume si fructe, in diferite proportii, care pot satisface toate gusturile, dar pot actiona si ca remedii naturale in multe afectiuni. Fiecare reteta este insotita de beneficiile fructelor si legumelor din compozitia sa, dar si de o sugestie de servire a fiecarui suc in parte. In plus, capitolul de retete este structurat sub forma unui ghid de introducere a sucurilor din legume si fructe, pas cu pas. In prima parte, retetele contin o cantitate mai mare de fruct si mai mica de legume, fiind special concepute pentru publicul “incepator”, care nu are creat obiceiul de a consuma sucuri naturale, insa, pe masura ce inaintam si ne obisnuim cu gustul, retetele sunt concepute pentru consumatorul “avansat” care acum este pregatit sa consume sucuri cu o pondere mai mare din legume si verdeturi decat cele din fructe.


„Scopul acestei carti este acela de a te ajuta sa intelegi si sa integrezi in fiinta ta beneficiile sucurilor in alimentatia zilnica, intr-un mod cat se poate de natural, adica pas cu pas. Mai mult decat atat, aceasta carte este un ghid, deoarece te ajuta sa eviti erorile pe care le poti face atat la inceput de drum, cat si pe parcursul acestei calatorii. Imi place sa spun ca aceasta este o carte atat pentru living sau birou, cat si pentru bucatarie. Te invit in universul meu de „Sanatate la pahar", univers care sper sa devina si al tau".
Anca Alungulesei, Autor

„Ma bucur pentru aceasta aparitie editoriala! Autoarea, Anca Alungulesei, pasionata si practicanta a genului, reuseste sa convinga prin simplitatea limbajului si prin faptul ca promoveaza domeniul „alimentatiei ancestrale”, concept valorificat din ce in ce mai mult in ultima vreme. Recomandam cu caldura acest indrumar necesar omului bolnav si sanatos deopotriva."
Pavel Chirila, Profesor Doctor Universitar, Fondator „Naturalia"

„Nu specializarile ei de nutritionista sau business-ul sau de succes in domeniul rafinat al alimentatiei sanatoase te fac s-o asculti cu seriozitate pe Anca Alungulesei, ci zambetul ei luminos, aura sa de fericire si de energie buna, pe care le observi de la distanta. Asa este si lectura cartii de fata: fireasca, simpla, buna, luminoasa. Ca o gura de aer, ca o gura de apa, ca o gura de suc dintr-un pahar cu sanatate."
Alice Nastase Buciuta Scriitor



Anul aparitiei: 2016
Format: 24X17 cm
Nr. pagini: 184

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1546 sec