Anca lui Noe - Anca Mizumschi
19,68 lei
24,00 lei (-18%)

Anca lui Noe - Anca Mizumschi

Anca lui Noe - Anca Mizumschi
-18%
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Poezie
Preț: 19,68 lei
24,00 lei (-18%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Anca lui Noe de Anca Mizumschi. Avem aici o genealogie apocrifa. Potrivit acestei„povesti" spuse de Anca Mizumschi, Anca este pusaîn relatie directa cu chiar biblicul Noe si, desigur, cu arca sa. Este,în fond, o poveste despre semintia poetilor, cu prieteni gazetari si sinceritati ulcerante, cu droguri de nelegalizat vreodata si cu poezii tatuate pe brat, cu eroi de roman si eroi de cimitir, o istorie plina de handicapati si aurolance, amenintari, vene taiate cu varsareîn mare si un Isus care citeste din ziar.
Într-o epocaîn care ni se vorbeste iarasi despre dezarmarea planetara ca despre o opera de mare curaj a umanitatii, iata ca cinevaîsi asuma sfidarea de a ne vorbi dezarmant despre sine si despre poezie.
Într-o epocaîn care televizoarele ne polueaza cu vitejiile câte unui supererou ce vine cu mâinile goale siînfrunta o divizie de soldati superînarmati, cineva are curajul sa iasaîn fata noastra si sa vorbeasca despre arta, despre criza de legitimitate a poezieiîn societatea de azi, despreîncalzirea globala a cortexului si lumea vidata de povesti si mituri


Nr. pag: 104
Anul aparitiei: 2009

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de același autor

12,30 lei
15,00 lei (-18%)
Created in 0.1308 sec