Andreea Ciurea, Fise de procedura civila. Editia a II-a, revizuita si completata

Andreea Ciurea, Fise de procedura civila. Editia a II-a, revizuita si completata
-10%
Anul publicării: 2015
Categoria: Procedura
Preț: 58,50 lei
65,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Lucrarea Fise de procedura civila. Editia a II-a, revizuita si completata este utila si practicienilor care doresc sa aiba o vedere concisa si completa a institutiilor procesual civile conform noii legislatii in materie.

Elaborarea celei de-a doua editii a Fiselor de procedura civila a fost determinata de modificarile aduse Codului de procedura civila in special prin Legea nr. 138/2014, Decizia Curtii Constitutionale nr. 462/2014 si Decizia Curtii Constitutionale nr. 558/2014. De asemenea, noua editie este imbunatatita in ceea ce priveste prezentarea grafica si a fost completata cu noi tabele sinoptice, care permit o privire simultana si comparativa a unor concepte fundamentale.

Cele 70 de fise sunt structurate astfel incat sa faciliteze invatarea si recapitularea materiei dense a dreptului procesual civil, intr-un timp optim. Informatiile sunt concise si clare, excluzand comentariile doctrinare si comparatiile cu vechea legislatie, care pot ingreuna procesul de memorare si redare coerenta a continuturilor. Asadar, lucrarea permite celor care studiaza si practica dreptul sa foloseasca metode eficiente de insusire a cunostintelor, facand economie de resurse fizice si intelectuale.


- 70 de fise tematice
- Intregul NCPC sistematizat
- Tabele sinoptice
- Legea nr. 138/2014


Data aparitiei: Aprilie 2015
Format: Academic
Pagini: 450

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1047 sec