Antohe Florin - Evaluarea nationala 2017 Matematica, pentru clasa a VIII-a - Initiere. Memorator tematic, 50 de teste dupa modelul M. E. N. C. S.

Antohe Florin - Evaluarea nationala 2017 Matematica, pentru clasa a VIII-a - Initiere. Memorator tematic, 50 de teste dupa modelul M. E. N. C. S.
-20%
Preț: 13,60 lei
17,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 176

DESCRIERE

Matematica. Evaluare Nationala 2017. INITIERE reprezinta o noutate metodica privind pregatirea evaluarii nationale la disciplina matematica a elevilor de clasa a VIII-a.
 
Lucrarea vine in sprijinul elevilor cu performante scazute la matematica. Respectand intru totul programa scolara in vigoare pentru Evaluarea Nationala, autorii au gandit un plan didactic care, pe de o parte, sa ofere profesorilor, dar si parintilor, un instrument de lucru adecvat invatarii diferentiate si, pe de alta parte, sa-i ajute pe acesti elevi sa promoveze examenul de Evaluare Nationala la matematica obtinand o nota cel putin de trecere. Noutatea acestei lucrari consta in modul de organizare a structurii metodice.

Culegerea este alcatuita din:

    memorator tematic, care-i ajuta pe elevi sa-si insuseasca si sa-si clarifice notiunile de baza din programa pentru examen;
    un model de analiza didactica a variantei de examen din 2016 si pasii de rezolvare tn detaliu pe care trebuie sa-i urmeze elevul pentru rezolvarea subiectului de examen;
    31 de teste de invatare propuse dupa modelul elaborat de Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, in conformitate cu programa scolara in vigoare, si pasii de urmat pentru a invata sa rezolvi testele de evaluare nationala propuse in aceasta lucrare;
    un numar de 19 teste, dintre care 9 teste oficiale, fara indicatii si solutii de rezolvare, spre a fi utilizate de profesor ca simulari ale Evaluarii Nationale.

Nr. de pagini: 176
Anul aparitiei: 2016

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.052 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.