ANTRENAMENTUL MEMORIEI. Pocket
11,18 lei
14,90 lei (-24,97%)

ANTRENAMENTUL MEMORIEI. Pocket

ANTRENAMENTUL MEMORIEI. Pocket
-25%
Editura:
Anul publicării: 2009
Categoria: Carti diverse
Preț: 11,18 lei
14,90 lei (-24,97%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

ANTRENAMENTUL MEMORIEI. Pocket. Prezentare - ANTRENAMENTUL MEMORIEI. Pocket. Autoarea arata ca metodele eficiente de memorare antreneaza toate tipurile de memorie (intelectuala, afectiva, figurativa, senzoriala etc.). La procesele de gandire si invatare participa nu doar mintea, ci si latura afectiva. Memoria unilaterala conduce doar temporar la succes. Cartea arata cum pot fi combinate efectiv aceste tipuri de memorie.

Combinarea mai multor tehnici ajuta la cresterea eficientei memoriei, mai ales in cazurile mai complexe. Metodele sunt ilustrate prin exemple relevante, dar si hazlii. Astfel, lectura cartii devine usoara si placuta.

Utilizarea regulata a metodelor faciliteaza o imbunatatire a performantelor memoriei in toate domeniile, printre care se pot enumera: memorarea numerelor, invatarea limbilor straine, elaborarea unor tehnici pentru pregatirea creativa a conferintelor ? aspecte importante atat pentru viata profesionala, cat si pentru cea cotidiana.

Utilizand metodele prezentate, invatarea si memorarea devin activitati mult mai placute si eficiente. Insusirea acestor metode necesita un oarecare efort, insa odata asimilate, tehnicile de memorare vor deveni instrumente de nelipsit.


Annette Brunsing a studiat teoria muzicii, literatura comparata si publicistica. Simultan, s-a pregatit sa devina cantareata. Ea a activat o perioada ca dramaturg si profesor de muzica. Activitatea profesionala i-a impus autoarei imbunatatirea performantelor memoriei. Pentru a evolua profesional, din 1997 ea a inceput sa se formeze ca trainer in domeniul memoriei.

NR. PAGINI: 136

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.132 sec