Antroposofie si rosicrucianism (Rudolf Steiner)

Antroposofie si rosicrucianism (Rudolf Steiner)
-20%
Anul publicării: 2016
Pagini: 160
Preț: 18,40 lei
23,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Antroposofie si rosicrucianism.
 
Stiinta spiritului ne inlesneste accesul la lumile spirituale in care se afla adevaratele cauze ale fenomenologiei cunoscute de om, prin simturi, in lumea fizica.

De-a lungul diferitelor epoci culturale, initierea realizata in diverse centre a avut drept scop mentinerea treaza a constientizarii existentei lumilor suprasensibile si a comunicarii cu acestea. Cunoasterea astfel obtinuta a permis ganditorilor initiati ai Antichitatii grecesti sa afirme ca omul, cea mai complexa fiinta, reflecta in ansamblul sau tot ce exista in macrocosmos, meritand astfel denumirea de microcosmos.

La iesirea din Evul Mediu, Paracelsus sugera acelasi lucru atunci cand, printr-o frumoasa comparatie, spunea ca fiecare lucru din natura– planta, animal, piatra– este o litera a unui alfabet si ca, daca se scrie cu aceste litere un cuvant, se obtine omul. In conferintele cuprinse in volumul de fata, Rudolf Steiner expune metodele de initiere dezvoltate in perioada care a urmat Evenimentului de pe Golgotha si care au fost corespunzatoare starilor de constienta atinse de om in diferite perioade, cu un accent deosebit pus pe initierea rosicruciana si pe cea antroposofica.

Nr. de pagini: 160
Anul aparitiei: 2016

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.2727 sec