Apa un leac miraculos. Pentru viata, sanatate si vindecare

Apa un leac miraculos. Pentru viata, sanatate si vindecare
-15%
Editura:
Anul publicării: 2013
Preț: 16,68 lei
19,62 lei (-14,98%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Zorii unei noi ere medicale

Doar daca incepi sa suferi de o anumita problema de sanatate care ar putea chiar sa te ucida, doar atunci incepi sa cauti in stanga si-n dreapta pentru a gasi o explicatie si o solutie la situatia ta dificila. Pana atunci nu poti sa apreciezi impactul devastator din punct de vedere emotional, pe care o vizita la medic si pronuntarea constatarilor sale poate sa il aiba asupra vietii si sufletului unei alte persoane.

Sa speram ca nici voi si niciunul dintre cei dragi voua nu se va confrunta vreodata cu o asemenea situatie - cu care mii de oameni se confrunta zilnic. Motivul pentru care astazi, in America, ne confruntam cu crize ale sistemului de asistenta medicala este faptul ca multe boli devasteaza si ucid prematur milioane de oameni. In acelasi timp, criza sistemului de asistenta medicala a costat in jur de 1, 2 trilioane de dolari In anul 2001, si se prevede ca acest cost va creste cu 11 procente In fiecare an.

Este adevarat ca din punct de vedere stiintific suntem cea mai avansata natiune de pe glob, si ca investim miliarde de dolari pe an in cercetarile medicale. Totusi, daca ne uitam la manualele medicale, vom vedea pagini dupa pagini de explicatii asupra unor boli care ucid. Iar atunci cand autorii acestor carti ajung in punctul in care trebuie sa ne lumineze asupra cauzei acelei boli, ei ne marturisesc ca"etiologia este necunoscuta".
 
Aceasta inseamna ca majoritatea doctorilor nu cunosc cauzele bolilor majore ale trupului uman si, cu toate acestea, societatea le confera licenta pentru a prescrie diferite tratamente care adesea nu sunt In beneficiul pacientului ci, dimpotriva, pot sa il ucida Incet si prematur. Iata In continuare cateva articole care dovedesc afirmatiile mele. 

Anul aparitiei: 2013
Nr. pagini: 226

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1352 sec